Mandag til fredag 07:00-17:00

Døre & Vinduer

Kontakt os i dag, hvis du vil have en god tømrer på Fyn og i Trekantområdet!

Skal dine døre og vinduer have en udskiftning?

I ældre huse og byggerier skal døre og vinduer ofte ses efter i sømmene i en renovering. Fugerne kan være mugne, og det kan betyde, at det trækker ind eller giver et dårligt indeklima. Det kan mærkes på varmeregningen, hvis dine vinduer og døre er utætte – og så skal de skiftes ud med noget, der holder.

Når du skal have udskiftet døre og vinduer, er det godt at have for øje, hvad du godt kunne tænke dig. Vil du have nye trævinduer og døre, eller ønsker du noget i aluminium i stedet for? Og hvordan ønsker du, stilen skal være? Der er mange ting, du skal tage stilling til, og hvis du ikke kan se skoven for bare træer, hjælper vi dig gerne i processen. En god dialog er vigtigt for os, så vi er sikre på, du bliver glad for slutresultatet.

Vi varetager alt i en udskiftning af døre og vinduer

Hos Askou & Nielsen Byg går vi op i at bruge gode materialer, som holder i mange år. Derfor vil vi gerne være med helt starten, når du skal have nye døre og vinduer. Processen er vigtig for et godt stykke arbejde, og vi laver både opmåling, indkøb af materialer efter dine ønsker, isolerer og fuger bagefter.

Kontakt os i dag for et tilbud!