Mandag til fredag 07:00-17:00

Tilbygning

Kontakt os i dag, hvis du vil have en god tømrer på Fyn og i Trekantområdet!

Mangler du plads? Få en tilbygning!

Rigtig mange oplever på et tidspunkt, at huset bliver for småt, i takt med at familien vokser. Det kan være, der pludselig er behov for et værelse mere til den yngste i flokken, eller måske vil du gerne opfylde drømmen om et værksted, en overdækket terrasse eller en garage. Askou & Nielsen Byg laver alle typer af tilbygninger.

Totalentrepriser

Nogle tilbygninger kræver mere end andre. Hvis du fx ønsker en stor afdeling ekstra til dit hus, skal der lægges strøm ind, der skal males, lægges gulv og loft, og der skal måske også en VVS’er på sagen til et ekstra badeværelse. Vi tager gerne totalentrepriser og hiver gode fagfolk med, som vi samarbejder med. På den måde skal du ikke ud og finde alle håndværkerne selv.

Skal du have en byggetilladelse?

I nogle tilfælde kræver en tilbygning en byggetilladelse, og sådan en kan være svær at finde hoved og hale i. Vi ser gerne en byggetilladelse igennem sammen med dig og udarbejder en plan, så du er sikker på, det er det rigtige, du søger tilladelse til. Vi kender processerne og kan derfor hjælpe dig gennem det hele.

Kontakt os gerne i dag, så din tilbygning kan komme op at stå!